Loading picture

  Cornelia de Lange Foreningen   Hørhaven 5 2750  Ballerup       Kontakt:  CdL Foreningen    CVR nr: 32860176  Gengivelse med kildeangivelse tilladt.

C

Forside

Cornelia de Lange foreningens website.


Foreningens website er et tilbud til dem der har interesse i at se og læse om syndromet Cornelia de Lange.

Du kan finde information om Cornelia de Lange syndromet. Som f.eks. Livsbillederne, der er en beskrivelse af en person med syndromet.

Du finder beskrivelser og de symtomer der kan være omkring syndromet. Det er f.eks. meget almindeligt at børn der fødes med CdL er for tidligt fødte. Det kan betyde meget for deres sanser og udvikling af organer.

Du kan også læse om hvordan det er at leve med syndromet.

Her kan du se de aktiviteter som foreningen har. Det kan være årskursus eller den familie week-end mange ser frem til.

Har du lyst til at møde andre med syndromet så er du velkommen til at kontakte foreningen.

Udover dette website findes der en lukket gruppe på Facebook hvor du kan få tilladelse til at læse og og kommunikere med de medlemmer af foreningen som er tilsluttet denne gruppe.

Du kan abonnere på feeds på de sider som har symbolet for feeds og dermed vil du automatisk få besked hvis der er en ny version af siden

Du er velkommen til at blive medlem af foreningen både som støtte-medlem eller aktivt medlem. Vi er glade for, at du vil være med til at støtte forskningen i CdL, udbrede kendskabet til CdL eller støtte det arbejde, der gøres for de, der er født med syndromet.


I bogreolen finder du link til litteratur omkring CdL. Det kan både være skriftligt eller som video.

Under ”foreningen” finder du også nogle enkelte numre af foreningens blad til download så du i ro og mag kan læse hjemme.


Vi håber disse web sider kan give dig den information du søgte ellers er du meget velkommen til at skrive til foreningen.


Webmaster.