Loading picture

  Cornelia de Lange Foreningen   Hørhaven 5 2750  Ballerup       Kontakt:  CdL Foreningen    CVR nr: 32860176  Gengivelse med kildeangivelse tilladt.

C

Forside

Spørg lægen 

Her har du mulighed for at få besvaret spørgsmål om Cornelia de Lange syndrom ved overlæge Anne-Marie Bisgaard. 

Anne-Marie Bisgaard har været overlæge på Glostrup Hospital, Børneafdelingen, Børneneurocentret. som var tilknyttet J. F. Kennedy Instituttet og Cornelia de Lange foreningen

Anne-Marie Bisgaard er idag overlæge på J. F. Kennedy Instituttet og har et godt samarbejde med Cornelia de Lange foreningen som hun er tilknyttet ved konferencer og foreningens kursus.

Skriv en mail til foreningen og vi skal gerne formidle kontakten.


Anne-Marie Bisgaard har udarbejdet det medicinske akutkort og oversat de medicinske anbefalinger til undersøgelser og behandling af personer eller voksne der har CdL.

Det er en stor hjælp for din læge eller andre der har tilknytning til nogen med CdL.

Medicinske anbefalinger.

Der er 2 medicinske anbefalinger. En medicinsk anbefaling til personer, herundere også børn og en medicinsk anbefaling til voksne der har CdL.

De kan begge åbnes som PDF fil herunder og downloades eller udprintes.

Medicinsk akutkort

Det medicinsk akutkort som kan være en stor hjælp ved undersøgelser hos din praktiserende læge elller andre steder hvor der er behov for at dokumentere de symtomer der kan være ved CdL. Udfyld det sammen med din læge hvis du er i tvivel.

Medicinsk akutkort

Det medicinske akutkort kan hjælpe din læge i gennemgangen af de symtomer og sygdomstilstande der kan være forbundet med en der har CdL.

Download og print det ud. Det bør altid medbringes når det er udfyldt.

Medicinske anbefalinger til undersøgelser og behandling af personer med CdLS

En gennemgang af anbefalinger man bør følge ved medicinske undersøgelser af personer (børn) som har CdL. Det kan hjælpe din læge.

Medicinske anbefalinger til undersøgelser og behandling af voksne med CdLS

En gennemgang af anbefalinger man bør følge ved medicinske undersøgelser af voksne som har CdL. Det kan hjælpe din læge.

Klk på billedet